Doneeractie

Een donatie is daarbij welkom. De donatie kan rechtstreeks worden gedaan op onze bankrekening NL65 RABO 0340 1021 28 t.n.v. Toneelgroep Maarssen32 onder vermelding van “Donatie ivm brand”

Wilt u op de hoogte blijven van het wel en wee van onze theatergroep meld u dan aan voor de nieuwsbrief rechts op deze pagina.

Of doneer via deze doneersite. Weet dat er daarbij voor ons nog kosten af gaan voor het gebruik van deze site. 

Gebruik bovenstaande QR code of deze link voor directe donatie via Ideal

Vrijdag 12 maart 2021 is voor ons een inktzwarte dag. Wij raakten alles kwijt door een enorme brand. Vanuit het buurpand sloeg de brand over naar ons ‘honk’, waarin wij o.a. repeteerden, decors bouwden en onze vele spullen bewaarden. Ons honk is compleet verwoest. Alle kostuums, rekwisieten, decorstukken, theaterbelichting en -geluid, grimematerialen, pruiken etc. zijn in rook opgegaan. Deze collectie is voor ons onmisbaar en van onschatbare waarde.
Door dit drama hebben wij ook geen ruimte meer om te repeteren, decors te bouwen en spullen op te slaan. Dit zijn essentiële zaken voor een theatergroep.
Wij zijn heel verdrietig en radeloos en beraden ons op de stappen om – vanuit het niets – opnieuw te gaan bouwen om weer mooie voorstellingen te kunnen maken. Het vinden van een (tijdelijke) repetitie- en opslagruimte is daarbij essentieel. Tips zijn van harte welkom!

We beraden ons op verdere acties om een doorstart te kunnen maken. Graag willen we zo snel mogelijk hard aan de slag om weer mooie voorstellingen te kunnen maken. Hartelijk dank voor jouw steun daarbij!

Een donatie is daarbij welkom. De donatie kan rechtstreeks worden gedaan op onze bankrekening NL65 RABO 0340 1021 28 t.n.v. Toneelgroep Maarssen32 onder vermelding van “Donatie ivm brand”

Of doneer via deze doneersite. Weet dat er daarbij voor ons nog kosten af gaan voor het gebruik van deze site.