Reacties voorstelling Johan van Oldenbarnevelt in juni en september 2019

In juni en september 2019 speelden wij met veel plezier de voorstelling ‘Johan van Oldenbarnevelt.

Op YouTube vindt u een fotopresentatie van de voorstellingen: M32 YouTube film

Een kleine greep uit de reacties na afloop:

  • Dank voor de warme ontvangst gisteren. Ik spreek namens onze hele adviescommissie als ik zeg dat we erg genoten hebben van de voorstelling op de bijzondere locatie in Amersfoort. (Prins Bernhard Cultuurfonds)
  • Wat een geweldige voorstelling: Johan van Oldenbarneveldt, gespeeld op het voorplein van ridderhofstad Gunterstein, van 1611 tot 1619 in zijn bezit. Mooier kon niet! Zo creatief, grappig, origineel en informatief, geschiedenis komt zo echt tot leven. (Cultuurfonds Stichtse Vecht)
  • Er is ongelofelijk goede research gedaan, er zijn bergen werk verzet voor het spel (repetities) en voor de vormgeving. De regisseur moet een uiterst inventieve man zijn, hij zorgde met jullie samen voor een afwisselende en enthousiaste voorstelling met attractieve vondsten. Jullie brachten de leukste geschiedenisles die er is. Ik vind dat jullie Johan van Oldenbarnevelt echt geëerd hebben. (Guido de Wijs, initiatiefnemer herdenkingsjaar)
  • Prachtige voorstelling! Ogenschijnlijk zwaar onderwerp op laagdrempelige wijze gebracht.
  • Het was een feest om naar te kijken! Prachtig oud verhaal gebracht met zoveel hedendaagse tekst en humor. Zeer origineel.
  • Met volle teugen genoten van jullie heerlijke en leerzame optreden. Wat een enthousiasme en humor.