Elke stem is geld waard in de Rabobank Clubkas Campagne! Stem en vraag je familie, vrienden etc om dit ook te doen door deze mail door te sturen!

Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Gooi en Vechtstreek stelt € 75.000,- beschikbaar! Ook Theatergroep Maarssen32 doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Van 5 t/m 25 maart 2019 mogen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 

Het is voor Theatergroep Maarssen32, een vereniging met leden met een hele grote achterban, belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze productie over Johan van Oldenbarnevelt

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden (als zij lid zijn van Rabobank Gooi en Vechtstreek) stemmen geven aan Theatergroep Maarssen32 tijdens de Clubkas Campagne.

Klanten van de Rabobank zijn niet automatisch lid. Zij kunnen het lidmaatschap wel direct aanvragen via de website: www.rabobank.nl/gvs 

Lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek? Breng dan je stem uit op www.clubkascampagne.nl/gvs 

Bedankt voor jouw steun!