Koninkrijk draait doorrrrr...!!

Voorstellingen
Zaterdag 11 januari 2014 om 16:00 en 20:00 uur

Locatie
Theater ‘t Zand, Harmonieplein 4, Maarssen

Prijzen
Voorstelling: €10,- / € 8,50
Stampottenbuffet: € 14,50 p.p. 

Kaartjes kopen
Er kunnen geen kaarten meer worden gereserveerd voor deze voorstellingen.

In de jaren 2013-2015 bestaat het Koninkrijk der Nederlanden 200 jaar. Theatergroep Maarssen ’32 staat daar vrolijk bij stil in een unieke theatervoorstelling!

Op zaterdag 11 januari ontvangen wij u graag in het sfeervolle Maarssense theater ‘t Zand bij onze toegankelijke familievoorstelling: Koninkrijk draait doorrr…

U bent te gast bij een wervelende talkshow, waarin diverse Koninklijke gasten het vuur na aan de schenen wordt gelegd. Het decor is een catwalk, waarop historische personages hun entree maken en weer tot leven komen. Ondersteund door beeldmateriaal, vuurt de presentatrice razendsnelle vragen af op haar gasten en spreekt hen aan op hun daden en affaires uit het verre verleden. Prinses Beatrix becommentarieert de uitzending vanaf haar canapé, nippend van een glas witte wijn.

Een theatrale carrousel van video, spel en muziek zorgt voor een zeer toegankelijk en gevarieerd lesje staatkunde voor de hele familie. Zelfs voor mensen, die NIET van geschiedenis houden!!!

Tussen beide voorstellingen in, kunt u in het theaterrestaurant aanschuiven bij een heerlijk winters buffet.

Regisseur: Jeanine van Rossum
Regie-assistent: Carin Bos
Schrijver: Thomas van der Ham
Spelers: Ria Dijkers, Anne-Gré Engel, Anja de Gier, Margreet ter Hart, Monique Kamphuis, Annebeth Kooijman, Annemarie Kooijman, Louise Nagtegaal, Paulien van Pelt, Camiel Roemaat en Tokie Tjoeng
Techniek: Sjaak Braat, Ton Blokhuis, Peter van Dam, Maarten ter Hart en Wijnand van Rooijen
Film en Video: Harm Tersteeg en Paul van Ingen
Ondersteuning: Alie Blok en Kitty Braat
Grime: Anne-Gré Engel en Yvonne de Gr00t
Grafisch Ontwerp: Ben Schoonhein